Martina

Op een steenworp afstand van het bekende Kaprun en Zell am See (2 km), ligt op de zonnige zijde het dorpje Fürth met een prachtig modern appartementencomplex. Op de begane grond von dit complex, met een eigen tuin en terras en natuurlijk een prachtig uitzicht op de bergen van het nationaal park Hohe Tauern, is je ruime appartement gelegen. Het appartement is gezellig en functioneel ingericht. De woonkamer met moderne open keuken grenst aan het privé terras en tuin zodat je heerlijk kunt geniet van het buiten leven. Daarnaast beschik je over maar liefst 4 slaapkamers en meerdere badkamers. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een prachtig natuur verwarmd zwembad, (juni t/m september) heerlijk voor in de zomer. Kaprun en Zell am See staan bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportgebied. De gletsjer in Kaprun is bijna het gehele jaar geopend, dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Behalve wintersport is het ook in de andere seizoenen van het jaar goed toeven in de directe omgeving met volop watersportmogelijkheden, raften of wildwaterkanoën, wandelen, mountainbikers of lekker een balletje slaan op de prachtige 2x 18-holes golfbaan, die in slechts enkele minuten bereikbaar is. Kortom de gehele regio Kaprun-Zell am See heeft u bijzonder veel te bieden in alle vier de seizoenen!1325.49Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F297685_lsr_2018102244265515257.jpg&feedId=26611&k=9dfb2107f01012e0fcf00f4c50cb7363b977fa5dRoyaal appartement met zwembad en zonnig gelegen vlakbij Kaprun en Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *