Maria

Direct boven het idyllische centrum van Leogang gelegen, met mooi uitzicht op de imposante Steinberge van Leogang, vindt u dit ruime appartement met eigen ingang. De royale zit-/slaapruimte biedt veel ruimte en is mooi ingericht. Er is een aparte keuken en badkamer en een eigen terras. Het uitzicht is fantastisch. In de winter is de skipiste (de Schanteilift die ook drie avonden per week is geopend voor het nachtskiën op een verlichte piste) op slechts 300 meter gelegen en kunt u op de ski’s bijna tot uw appartement skiën. Het appartement ligt op slechts 5 minuten rijden (3 km) van het gigantische skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. De skibus rijdt het dorp uit, naar het dorp kunt u ook op de ski’s via een pad afdalen. Vanuit het dorp kunt u ook op een uitgebreid langlaufloipenet stappen (van Leogang naar Tirol of via Saalfelden naar Maria Alm, Hintertal of naar Maishofen tot aan Zell am See en verder). In de nabije omgeving vindt u idyllische, verlichte rodelbanen. (Winter-)Wandelpaden beginnen pal voor het huis. De bijzonder mooi aangelegde, royale tuin is voor gemeenschappelijk gebruik en loopt naadloos over in de vrije weilanden en velden. Details: in de buurt van deze vakantiewoning wordt vanaf het voorjaar van 2019 een huis gebouwd. Als gevolg daarvan kan het zijn dat het op het terras soms wat lawaaierig is. Maar omdat er ook een grote tuin is, kunt u altijd uitwijken naar een rustig plekje.388.08Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F211284_lsr_2014070234084570014.jpg&feedId=26611&k=2d8dadfcc7cdb05c7c8c3c47c06f98188a7fa895Ruim appartement met eigen ingang vlakbij de skipiste en het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *