Maria L

Direct aan de piste en op loopafstand van het gezellige en bekende dorp Rauris vindt u dit verzorgde en royale vakantiehuis welke bestaat uit 2 gescheiden gedeeltes. U bewoont het linker gedeelte geheel alleen. De locatie is perfect met name in de winter. Een echte ski in ski out locatie omdat de piste voor het huis langs komt. Het huis is onlangs geheel gerenoveerd en sfeervol opnieuw ingericht. U komt binnen in de royale keuken met grote eettafel waar voldoende ruimte is voor alle gasten. Naast deze keuken beschikt u over een aparte en bijzondere woonkamer met een geweldig uitzicht op het dorp en de skipiste. Hier kunt u met het gehele gezelschap genieten, spellen spelen, TV kijken of genieten van een drankje bij het knisperende haardvuur. Verder verdeeld over 2 etages beschikt u over totaal 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn 2 slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers in het souterrain. Op iedere verdieping is 1x 2 pers. slaapkamer en 1x een 3 pers. kinderslaapkamer. In het souterrain loopt u door de 2 pers. slaapkamer naar de kinderkamer, hetgeen deze woning ideaal maakt voor een verblijf van twee gezinnen. Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar evenals een terras met een prachtig uitzicht. Rauris is een zeer gezellig dorp met veel voorzieningen. Daarnaast zijn de omliggende bergen onderdeel van het National Park Hohe Tauern en worden er zowel in de zomer als in de winter zeer veel activiteiten georganiseerd. Rauris beschikt over een eigen skigebied, maar wilt u eens een dag ergens anders skiën, dat bent u zo in het Gasteinertal of Hochkönig regio. In dit vakantiehuis mag u vanaf 11.00 uur aankomen. U kunt uw bagage in een af te sluiten ruimte stallen. De schoonmakers zullen het huis nog wel reinigen, waarna u vanaf 16.00 uur het vakantiehuis kunt gebruiken. Hierdoor kunt u de dag van aankomst al de piste op gaan of op een andere manier lekker genieten van uw eerste vakantiedag!1777.26Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F301461_lsr_2019010348692177235.jpg&feedId=26611&k=39b2f8dc73c2c81f86affedebdc4b50afb63ef6eModerne vakantiehuis direct aan de piste – ski in ski out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *