Margit

Nabij het centrum van Alpbach, in een rustige straat ligt dit luxe appartement op steenworp afstand van diverse restaurantjes en winkels. Het appartement beschikt over een keuken met moderne apparatuur. Vanaf het balkon geniet u van een schitterend uitzicht over de omliggende bergwereld van het Alpbachtal. De badkamer biedt een douche, toilet en een dubbele wastafel. In het souterrain bevindt zich een wellness met sauna, infraroodcabine en stoombad. De wellness is in de winter dagelijks, behalve zaterdags voor u geopend. ‘s Zomers is de wellness met slecht weer voor u geopend. Er is tevens een ruimte met een klein aantal fitnessapparaten. Geniet van de idylle in het dorp Alpbach, in de zomer werd Alpbach al eens uitgeroepen tot het mooiste bloemendorp van Europa. De harmonieuze en authentieke uitstraling van het dorp geeft u een ultiem vakantiegevoel. Het skigebied Skijuwel behoort tot te top tien grootste skigebieden van Tirol. In de omgeving van uw appartement vindt u bovendien diverse winterwandelwegen en een flink netwerk aan langlaufloipes. In de zomer is de Alpach Seenland Sommercard bij uw appartement inbegrepen. Met deze kaart, die u bij aankomst ontvangt, heeft u diverse voordelen zoals: Gratis gebruik van diverse bergliften Gratis gebruik van de bus gratis entree tot diverse zwembaden in de omgeving Gratis entree tot verschillende musea Deelname aan geselecteerde activiteiten zoals wandeltochten, stadsrondwandeling in Rattenberg en veel meer.616.03Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F302997_lsr_2019013144746725460.jpg&feedId=26611&k=6b83e7919f930a79c5e87bef6a7f96274cc1374dLuxe appartement in het centrum van Alpbach, met wellnessruimte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *