Luxury Tauern Penthouse Piesendorf Kaprun 123

Dit moderne appartementencomplex, bestaande uit 3 gebouwen, ligt midden in het centrum van Piesendorf, op een steenworp afstand van Kaprun en Zell am See. Dit penthouse heeft een woonoppervlak van 128 m². Het zal u hier aan niets ontbreken. Het appartement beschikt over een enorm grote, maar aantrekkelijke woon- en eetkamer, een open keuken en maar liefst 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Eén van de slaapkamers beschikt zelfs over een queensize bed. Bovendien is er een relaxruimte en een ondergrondse parkeergarage voor gezamenlijk gebruik. De ligging in het centrum is ideaal. U kunt lopend boodschappen doen of in een van de vele restaurant heer eten. In het complex zelf is er ook een restaurant waarin u kunt genieten van heerlijke regionale gerechten. De gratis skibus brengt u snel naar de pistes van Kaprun of Zell am See. Piesendorf ligt centraal in het Salzburgerland zodat in de zomer diverse golfbanen, de Krimmler watervallen, de Großglockner Hochalpenstraße, maar ook de prachtige natuur om in te wandelen of mountainbiken allemaal in de buurt liggen. In de winter bereikt u behalve het Walchener skigebied snel de skigebieden van Zell am See en kunt u het grootste deel van het jaar skiën op de gletsjer van Kaprun, het Kitzsteinhorn. Vanaf de zomer van 2019 is de Nationaal Park Sommercard bij uw reservering inbegrepen. Met de all-inclusive card hebt u GRATIS toegang tot meer dan 60 bezienswaardigheden waaronder de Großglockner Hochalpenstraße. diverse kabelbanen en verschillende zwembaden. Het appartement kan wat betreft de inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto’s, omdat elke suite individueel is ingericht. Maar het comfortniveau voldoet aan de beschrijving.1826.07Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298937_lsr_2019032788722446.jpg&feedId=26611&k=d9c9fa86231e6ecc4d97dd85a8727b8770139017Royaal penthouse met Sauna in centrum Piesendorf nabij Zell am See – Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *