Luxury apartment Mamaliesl

In een rustig, maar toch centraal gelegen deel van Mittersill, vindt u dit prachtige en luxueuze vakantiewoning. Uw woning van maar liefst 150 m2 bevindt zich op de 1e etage met een eigen ingang. Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de sfeervolle en hoogwaardige afwerking van het interieur. Werkelijk luxe en tot in detail prachtig vormgegeven. Maar liefst 3 slaapkamers staan tot uw beschikking en 2 zeer luxe badkamers, waarvan er 1 is voorzien van een ligbad en douche. De vakantiewoning beschikt over een royale woonkamer van waar u directe toegang heeft tot het grote balkon en de naastliggende eetkamer met open keuken. De keuken beschikt over een steamer, oven, magnetron, bonenkoffiemachine en natuurlijk een afwasmachine. De eetkamer heeft ook een prachtig groot balkon zodat u ook heerlijk buiten kunt eten. ‘s Winters biedt de omgeving van Mittersill vele mogelijkheden! Diverse winterwandelwegen, arresleetochten en het langlauftraject starten direct vanaf het vakantiehuis. Op loopafstand vertrekt de gratis skibus, welke u in enkele minuten in het skigebied van Kitzb├╝hel/kirchberg brengt. Na een inspannende vakantiedag kunt u tevens ontspannen in het openbare binnenbad met sauna, dat slechts op 300 meter van het vakantiehuis gelegen is. ‘s Zomers komt u ook volledig aan uw trekken. Er zijn talrijke excursies mogelijk! Het Mittersiller zwembad biedt plezier voor jong en oud. Verder worden er wandelingen door het "Nationalpark Hohe Tauern" georganiseerd. Door de centrale ligging is Mittersill zowel ‘s zomers als ‘s winters de ideale vakantiebestemming voor u!890.98Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F293930_lsr_2018062540147210965.jpg&feedId=26611&k=891735da076eea0b7e303277e40421369ddfc4e0Zeer luxe vakantiewoning, centraal gelegen in Mittersill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *