Luxury Apartment Hollersbach XL

Aan de rand van het bekende skigebied Kitzbühel-Kirchberg ligt het gezellige dorpje Hollersbach. De skilift (Panoramabahn), welke zich in de directe omgeving bevindt, brengt u rechtstreeks in dit prachtige ski- en wandelgebied. Met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, is dit luxueuze en hoogwaardig ingerichte vakantiehuis gelegen. Op de begane grond beschikt u over 2 naast elkaar gelegen appartementen, elk met een eigen ingang. Ideaal voor samen reizende families of vrienden. Elk appartement beschikt over een royale woonkamer met open keuken met directe toegang tot het prachtige terras. In totaal beschikt u over 5 hoogwaardig ingerichte slaapkamers, waarvan er 2 zich in het souterrain bevinden. Op beide etages treft u totaal 3 badkamers aan, waarvan de badkamers op de begane grond zeer uniek zijn, want naast een wastafel en douche is er een heerlijke stoomcabine ingebouwd. In het souterrain is er ruimte om uw ski’s op te bergen. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabijgelegen Hollersbacher Badesee waar ook een grote kinderspeelplaats en tennis-, voetbal- en volleybalvelden zijn. Speelt u liever golf? Een 18 holes golfbaan vindt u in het nabijgelegen Mittersill (7 km). Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, doordat je op korte afstand van de lift zit, ben je in enkele minuten in het prachtige skigebied van Kitzbühel. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arrensleetocht maken kun je overal in de omgeving en een echte aanrader is om na het skiën of s ’avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabijgelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” -. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en gereed in juni 2019. De getoonde foto’s zijn symboolfoto’s en geven het comfort weer. De uiteindelijke foto’s worden verwacht in juli 2019.3011.02Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305832_lsr_2019040239499550209.jpg&feedId=26611&k=5b150a902941161103ff5f1f03d442495a1901f8Royale vakantiewoning ideaal voor families

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *