Luxury Apartment Hollersbach 1

Aan de rand van het bekende skigebied Kitzbühel-Kirchberg ligt het gezellige dorpje Hollersbach. De skilift (Panoramabahn), welke zich in de directe omgeving bevindt, brengt u rechtstreeks in dit prachtige ski- en wandelgebied. Met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, is dit luxueuze en hoogwaardig ingerichte vakantiehuis gelegen. Uw appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een royale woonkamer met open keuken. Vanuit deze woonkamer heeft u directe toegang tot het zonnige terras. U beschikt over 2 hoogwaardig ingerichte slaapkamers en een luxe badkamer. Deze badkamer is zeer uniek, want naast een wastafel en douche is er een heerlijke stoomcabine ingebouwd. In het souterrain is er ruimte om uw ski’s op te bergen. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabijgelegen Hollersbacher Badesee waar ook een grote kinderspeelplaats en tennis-, voetbal- en volleybalvelden zijn. Speelt u liever golf? Een 18 holes golfbaan vindt u in het nabijgelegen Mittersill (7 km). Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, doordat je op korte afstand van de lift zit, ben je in enkele minuten in het prachtige skigebied van Kitzbühel. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arrensleetocht maken kun je overal in de omgeving en een echte aanrader is om na het skiën of s ’avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabijgelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” -. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en gereed in juni 2019. De getoonde foto’s zijn symboolfoto’s en geven het comfort weer. De uiteindelijke foto’s worden verwacht in juli 2019.977.94Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305548_lsr_20190402197439701.jpg&feedId=26611&k=942d9a03eb0a83da95a31ab501bae2b26caded20Zeer royale luxe vakantiewoning met eigen stoomcabine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *