Lungau Residence

Dit fraaie appartement heeft in 2018 de ‘Belvilla Hospitality Award’ gewonnen en bevindt zich zeer rustig en idyllisch gelegen aan de rand van Tamsweg. Het milieuvriendelijke Lungau ligt in het hart van Oostenrijk. Lungau is een hoog plateau gelegen op meer dan 1.000 boven de zeegspiegel en kent zonnige en warme zomers en daarentegen zeer sneeuwzekere winters. De deelstaten Karinthië en Steiermark liggen vlakbij, waardoor vele en gevarieerde uitstapmogelijkheden binnen handbereik zijn. Tamsweg is in circa 10 minuten bereikbaar per auto vanaf de A10 zonder lastige bergpassen. Door deze ligging behoren ook uitstapjes naar Italië en Slovenië tot de mogelijkheden. In dit comfortabele en sfeervol ingerichte 4-sterren appartement zal het u aan niets ontbreken om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. In het gehele appartement kunt u gebruik maken van gratis Wifi en Netflix. De totale oppervlakte inclusief overdekt balkon bedraagt ca. 100 m2. Het balkon met ligging op het zonnige zuiden nodigt uit om heerlijk te genieten van. De woning beschikt over maar liefst 2 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage! In de winter betekent dit ‘s ochtends met een vorst- en sneeuwvrije auto naar de pistes! Het complex beschikt over een centrale lift. Tevens is er in de algemene ruimte een verwarmd ski-depot. In de winter rijdt u in enkele minuten naar de dalstations van de skigebieden Katschberg-Aineck, Grosseck-Speiereck en Fanningberg. Binnen 20 autominuten staat u bij de liften van Obertauern, onlangs uitgeroepen tot Oostenrijks meest sneeuwrijke en sneeuwzekere gebied. De Skibushalte is ca. 5 minuten lopen. In de periode van 1 juni tot en met 31 oktober krijgt u gratis de Lungaucard! Met deze kaart krijgt u gratis entree of aanzienlijke kortingen bij tal van voorzieningen als bergbanen, zwembaden, kastelen, outdoor parken etc. In de periode van 1 december tot 31 maart krijgt u gratis de WinterbonusCard waarmee u gratis toegang en kortingen krijgt bij diverse voorzieningen.442.23Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F289648_lsr_2019011430305582758.jpg&feedId=26611&k=3519cef833f0016f41bb9411cfeff90f062bd2c3Zeer fraai en modern ingericht appartement in ski- en wandelparadijs Lungau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *