Lotte

Direkt tegen het centrum van het zeer bekende Saalbach, samen met Hinterglemm een van de bekendste en grootste skigebieden van Oostenrijk, is dit mooie huis gelegen. Zowel in de winter als in de zomer is Saalbach een attractief dorp waar veel wordt georganiseerd. Bovendien beschikt het over een prachtig openlucht zwembad welke vlakbij het huis is gelegen. In het huis zijn diverse appartementen en studio’s gerealiseerd, evenals een grote vakantiewoning tot 8 personen. Uw studio is voorzien van alle gemakken en beschikt naast de woonslaapkamer met eenvoudige keuken over een eigen aparte badkamer. Er zijn verschillende studio’s welke alle hun eigen karakter hebben, maar qua comfort gelijk zijn. Elke studio heeft een eigen balkon. Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde après-ski; je zit goed in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland te bieden heeft. Bijzonderheden: in de zomer ontvangt u als gast kosteloos de Jokercard. Deze kaart biedt u een kosteloze toegang tot o.a. de kabelbanen, het zwembad, de wandelbus en veel meer.695.39Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F264128_lsr_2017033031152144067.jpg&feedId=26611&k=364c59021747f55f8fb34d1fbcabb2a7859919c2Royale studio vlakbij het centrum van Saalbach – Zomer incl Jokercard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *