Limm

Uw vrijstaande vakantiehuis bevindt zich aan de rand van St. Johann in Tirol op steenworp afstand van de Eichenhof skilift. Hierdoor heeft u directe toegang tot het skigebied, de auto kunt u de gehele vakantie laten staan! Dit gezellige vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en is uitermate geschikt voor samen reizende families of groepen. In de vakantiewoning zult u zich zeker thuis voelen. De gezellige woon- en eetkamer zijn het hart van het huis. De slaapkamers en badkamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste etage. Zomerdag zijn de tuin en de terrassen uitermate geschikt om u te vermaken; er is altijd een fijne plek te vinden om een potje voetbal te spelen of te genieten van een kopje koffie. Wintersporters zijn hier aan het juiste adres, het skigebied ligt letterlijk voor de deur. Ook langlaufers kunnen hun hart ophalen, in de omgeving zijn veel mooie langlaufloipes waarvan er één vlakbij uw vakantiehuis langsloopt. Een rodelbaan, schaatsbaan en het binnenzwembad van Panorama Badewelt zijn ook aanraders voor een afwisselend uitstapje in de omgeving. In de zomerperiode heeft de omgeving van St. Johann ook veel te bieden. De kabelbanen vervoeren u uiteraard ook in deze periode, zo kunt u mooie wandelingen maken op grote hoogte en mountainbikeroutes volgen. In een van de gezellige bergrestaurants kunt u pauzeren en genieten van de Tiroolse keuken.2528.98Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296225_lsr_2018081737076392682.jpg&feedId=26611&k=46706d295d63b87ce2b972006bb10dcdb19d32aaGezellig, ruim vakantiehuis met perfecte ligging (200 meter van de skilift)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *