Landhaus Schiedhof

Dit prachtige landhuis ligt net buiten het bekende en gezellige Neukirchen am Grossvenediger. Het vrijstaande huis is warm, ruim en hoogwaardig ingericht waardoor u zich meteen thuis voelt. Op de begane grond is een grote en moderne woonkamer gerealiseerd met aansluitend een complete keuken. Meer dan voldoende ruimte voor het gehele gezelschap. De etages zijn opgedeeld in 3 appartementen waardoor dit huis met name geschikt is voor samenreizende families of grotere groepen. Naast een gezamenlijke ruimte is er dan ook even een ruimte om uw terug te trekken. Al met al staan er 8 slaapkamers en 5 badkamers tot uw beschikking. Dit huis is dan ook uitermate geschikt voor workshops, events, bruiloften of familiefeesten. Vanaf de royale balkons en de gigantische privé tuin heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en een prachtige waterval van het National park Hohe Tauern. Een overdekt terras met BBQ maakt het buitenleven compleet. In de zomermaanden beschikt u zelfs over een eigen zonverwarmde privé zwemvijver. (Badjas en handdoek) kunnen voor €5,- per persoon ter plaatse gehuurd worden. Graag de huiseigenaar voor aankomst informeren over het aantal. Deze woning is uitermate geschikt voor workshops, events, bruiloften of familiefeesten Bijzonderheden: de vriendelijke eigenaresse woont in het naastgelegen gekoppelde huis. Het gehuurde huis bewoont u alleen. Incidenteel zal de eigenaresse spullen van of naar een opbergruimte moeten brengen of zal ze gebruik moeten maken van de algemene sanitaire ruimte.3431.67Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F217512_lsr_20140707181570974063.jpg&feedId=26611&k=6e5ef1ca4a0c0aeeff0be088e4cad0e6515fa39aPrachtig vrijstaand landhuis met eigen zwemvijver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *