Lake Apartment Monique

Nagenoeg aan het prachtige meer, vlakbij de liften naar het skigebied, op korte afstand van de mooie golfbanen in het bekende Zell am See is dit comfortabele en nette appartement gelegen. Op de begane grond is het appartement gesitueerd en beschikt over een royale woonkamer met eet- en zithoek, een aparte keuken, voorzien van alle nodige apparatuur en 2 royale slaapkamers. De badkamer is modern ingericht. Vanaf het balkon heeft u een adembenemend uitzicht. De ligging is echt uniek te noemen. Direct voor het appartement is de bekende meer van Zell am See gelegen. Ideaal om een verkoelende duik te nemen in de zomer. Maar zeker ok de moete waard om te vissen of een mooie wandeling te maken. Verder is het appartement zeer gunstig gelegen t.o.v. de “Areitlift”. Binnen een paar minuten sta je op de ski’s en geniet je van het grote skigebied van Zell am See. Natuurlijk zit je ook goed voor andere activiteiten. Langlaufloipen, wandelpaden en inkoopmogelijkheden vind je allemaal op korte afstand. Ook ‘s zomers biedt het Salzburgerland veel mogelijkheden. Zell am See zelf met het prachtige meer en de mooie binnenstad spreekt voor zich. Op steenworp afstand vind je Kaprun met de gletsjer waar je nagenoeg het gehele jaar kunt skiën, de Großglockner als hoogste berg van Oostenrijk, de Krimmler Watervallen en de stad Salzburg. Kortom een echte aanrader!963.17Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304706_lsr_2019042672421095814.jpg&feedId=26611&k=ca8a98174fcbfbecf137282606aec1bd1b3b5b47Uniek gelegen appartement, nagenoeg aan het meer en vlakbij de lift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *