Künstler Chalet

Uniek in ons aanbod is dit prachtige, vrijstaande chalet, welke is gelegen in het dorpje Viehhofen, net voor het bekende Saalbach Hinterglemm. Het luxueus en hoogwaardig ingerichte Chalet biedt u alles wat u nodig heeft om heerlijk van uw vakantie te genieten. Bij binnenkomst valt gelijk de enorme woonkamer op welke is voorzien van een gezellige zithoek met een geweldig uitzicht. Vanuit de woonkamer loopt u zo het zonnig gelegen terras op. In de moderne open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, is tevens een royale eettafel waar alle gasten plaats hebben. De grote woonkamer met open keuken biedt meer dan voldoende ruimte voor alle gasten en is zeer gemoedelijk ingericht, waardoor u zich meteen thuis voelt. Verdeeld over 2 etages beschikt u totaal over 4 sfeervol ingerichte slaapkamers, elk met een eigen luxueuze badkamer. Eén slaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed van maar liefst 210 cm en een mogelijkheid voor uitbreiding tot 4 slaapplaatsen middels een ingenieus maar eenvoudig systeem waardoor u extra beschikking heeft over een volwaardig 1 persoons bed met optioneel een 1 persoons hoogslaper. De overige slaapkamers zijn voorzien van 2 persoonsbedden met een lengte van 200 cm. Om heerlijk te ontspannen na een dag in de bergen kunt u gebruik maken van uw privé sauna welke in het souterrain is gesitueerd. Luxe volop! Voor uw auto is er een ruime carport beschikbaar, deze is voorzien van een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Voor uw ski’s is er in de winter een ruime berging met skischoenverwarmers. Door de ligging iets boven het dorp geniet u van volop privacy en is het uitzicht fantastisch. De ligging is optimaal voor de winter- en de zomervakantie. De skibushalte bevindt zich gelijk onderaan de toegangsweg waardoor u in enkele minuten in het prachtige skigebied van Saalbach Hinterglemm of Zell am See (vanaf 2019/2020) bent. In de zomer zijn er talrijke wandel en mountainbike mogelijkheden. Het down Hill parcours van WK dorp Leogang ligt letterlijk om de hoek. Verder zijn er meerdere golfbanen en bent u in slechts 20 minuten aan het meer van Zell am See. Tip: in de winter kan het noodzakelijk zijn sneeuwkettingen te gebruiken om bij de accommodatie te komen. Neem deze in ieder geval mee. Nieuwe ontwikkelingen! Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigbied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen enerzijds middels een lift verbonden met het skigebied Zell am See, en anderzijds verbonden met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied (de liften van het skigebied van Saalbach Hinterglemm bereik je makkelijk met de gratis skibus). Naar verwachting gaan er naar beide skigebieden skibussen.2234.85Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305265_lsr_2019031961208662413.jpg&feedId=26611&k=1ab39b6b77377a15b1417b71a5849cf315653df9Luxueus, vrijstaand chalet vol privacy eigen sauna en mooi uitzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *