Kumnig

Dit ruime appartement ligt op de begane grond van een rustig gelegen huis in het mooie Mölltal. Het huis waarin zich deze woning bevindt, ligt in een rustige wijk en heeft een grote tuin met terras waar u als gast gebruik van kan maken. U deelt het huis alleen met de eigenaar, maar heeft uiteraard een eigen ingang, dus rust is gegarandeerd. Het appartement heeft twee slaapkamers met een 2 persoonsbed en deze zijn pas opnieuw ingericht. De ruime aparte keuken is van alle confort voorzien, de woonkamer is gezellig ingericht en biedt alle comfort. Indien U met 5 personen komt wordt een extra bed in een slaapkamer geplaatst of kunt U gebruik maken van de slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vindt U zelfs een wasmachine. Het Mölltal biedt tal van mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger. Gaat U liever naar het water dan is de Millstättersee een aanrader. De wintersporter kan terecht in het skigebied de Goldeck bij Spittal, de Ankogel bij Mallnitz of de Mölltaler gletscher, waar zelfs in de zomermaanden sneeuw ligt en je ook kan skien. Beleef een heerlijke vakantie in het zonnige zuiden van Oostenrijk en kom heerlijk tot rust in deze mooie omgeving. Dagelijks is er een skibus naar het skigebied Ankogel in Mallnitz en de Mölltaler-gletsjer. De halte ligt op ongeveer 3 minuten van het appartement. In de zomer is er de mogelijkheid om tennis te spelen na voorafgaande registratie. (Kosten ongeveer € 10.-p.uur) Raften op de Möll-rivier en een kanoschool zijn beschikbaar in de directe omgeving. Een klimtuin met verschillende moeilijkheidsgraden en een klimmuur is beschikbaar aan de zuidkant van Danielsberg.469.56Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F246586_lsr_2016062456593210979.jpg&feedId=26611&k=6d4ad1050fc50d229c967b88d53e38e833a2cec8Ruim appartement tussen het Mölltal en de Millstätter See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *