Krammer

Midden in het centrum van het bekende Neukirchen am Gro├čvenediger (gelegen nabij het National Park Hohe Tauern) is dit royale en moderne vakantiehuis gelegen. Op de 1e etage beschikt u over 2 naast elkaar gelegen royale appartementen welke elk sfeervol, luxueus en met oog voor detail zijn ingericht. Per appartement beschikt u over een mooie woonkamer met open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. In totaal zijn er 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze 2 appartementen zijn samen optimaal voor 10-12 personen, maar door een praktische indeling kunnen er tot 16 personen slapen. Voor gezamenlijk gebruik is er een enorm terras en heerlijke sauna waar u lekker kunt ontspannen na een heerlijke dag in de bergen. Te voet bent u snel midden in het centrum met vele inkoopmogelijkheden en restaurants. In de winter is de skilift op korte afstand van het huis, maar kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de skibus. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en gereed medio november 2019. De getoonde foto’s geven het comfortniveau weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. De uiteindelijke foto’s worden verwacht eind december 2019.1320.64Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F306138_lsr_2019040939883371.jpg&feedId=26611&k=bd2852b1bfce5ed1b799ef8eea887e5bc3e61fb62 Naast elkaar gelegen appartementen in het centrum van Neukirchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *