Krammer 1

Midden in het centrum van het bekende Neukirchen am Gro├čvenediger (gelegen nabij het National Park Hohe Tauern) is dit royale en moderne vakantiehuis gelegen. Op de 1e etage beschikt u over een royaal appartement welke sfeervol, luxueus en met oog voor detail is ingericht. Naast een mooie woonkamer met open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, zijn er verder 2 slaapkamers en 2 moderne badkamer. Dit appartement is optimaal voor 7 personen, maar door een praktische indeling kunnen er tot 9 personen slapen. Voor gezamenlijk gebruik met andere gasten is er een enorm terras en heerlijke sauna waar lekker kunt ontspannen na een heerlijke dag in de bergen. Te voet bent u snel midden in het centrum met vele inkoopmogelijkheden en restaurants. In de winter is de skilift op korte afstand van het huis, maar kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de skibus. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en gereed medio november 2019. De getoonde foto’s geven het comfortniveau weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. De uiteindelijke foto’s worden verwacht eind december 2019.818.51Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F306136_lsr_2019040975282413.jpg&feedId=26611&k=48216bdb9554ebeba8dafdd67857ae092969cd37Luxueus appartement in het centrum van Neukirchen – met sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *