Klostertal

Aan de rand van het gezellige Klösterle, op slechts enkele kilometers van het bekende gebied Arlberg, ligt deze comfortabele vakantiewoning. De ruime woonkeuken biedt meer dan voldoende plaats. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, zo beschikt u over 2 koelkasten, een snijmachine voor vlees en brood, een eierkoker en elektrische kookplaten. In de kasten liggen gezelschapsspelletjes voor een gezellige avond. De slaapkamers zijn ruim en gezellig ingericht met veel hout, in de badkamers beschikt u naast douche, toilet en wastafel ook over een föhn. De skiberging met skischoenverwarming biedt u voldoende plaats voor uw skiuitrusting in de winter. In de zomer kunt u hier ook andere zaken stallen, zoals mountainbikes of elektrische fietsen. In het centrum van Klosterle bevindt zich een snow-tubing baan, een boogschietbaan en een oefenlift voor beginnende skiërs. De bus brengt u naar de skigebieden Arlberg of Sonnkopf. In de zomer vindt u rondom de vakantiewoning diverse wandelwegen, schitterende uitzichten en een prachtige natuur. De golfbaan van Braz ligt op slecht 5 km van uw vakantiewoning. In de directe omgeving vindt u bekende plaatsen als St. Anton am Arlberg, Bludenz en, iets verderop, Bregenz, Feldkirch en Dornbirn.733.08Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F302935_lsr_2019013045895931132.jpg&feedId=26611&k=6d62ac34b54b5bb3d4223b566ffc4d7e53a22d63Ruim vakantiehuis in het prachtige Klostertal, vlakbij de bekende Arlberg,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *