Klippitztörl 344

Kom naar Klippitztörl voor een vakantie in heldere frisse berglucht. Laat je verwennen door de zon van Karinthië in het mooie Lavanttal, te midden van weelderige weilanden en omgeven door bergen. Ver buiten de gebaande toeristische paden, en ver weg van welke stress dan ook vind je hier nog een echt, natuurlijk, groen paradijs. Dit vrijstaande houten chalet ligt op 1600m hoogte. Het het gebruik van veel hout en leuke details zorgt voor een gezellige sfeer. Naast de royale woonkamer met moderne open keuken beschik je maar liefst over 4 slaapkamers en 2 badkamers. eé’n daarvan is voorzien van een heerlijke whirpool en lekkere sauna. Pure Luxe! Voor het chalet beschik je over een zonnig terras met een adembenemend uitzicht. Klippitztörl maakt deel uit van de gemeente Bad St. Leonard in het bekende Lavanttal, een van de meest aantrekkelijke dalen van Zuid-Oostenrijk. Je woont hier buiten de begane paden, middenin de natuur. Het gezellige en historische stadje Bad. St. Leonard met zijn kuurbaden en gezellige restaurantjes bereik je met de auto in ongeveer 15 minuten. Het skiën op de skialm Klippitztörl is een geheimtip in Karinthië. Hier vind je een hoogteloipe, snowboarder-funpoint, kun je nacht skiën, nachtrodeln etc. De vriendelijke, familiaire atmosfeer zorgt voor een fijne vakantie. ‘s Zomers in het hart van het rustige berglandschap. Daar de omgeving van het chalet nog in aanbouw is kan er in de zomer kleine bouwoverlast zijn.850.97Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F249565_lsr_2018102346527085581.jpg&feedId=26611&k=fab16b973670f29fc1f397016af6a4284a2cfee2Vrijstaand luxe houten chalet op de Klippitztörl met sauna en whirlpool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *