Kehm

Gezellig appartement met kindvriendelijke ligging in het kleinschalige maar sfeervolle Itter. U bevindt zich in het grootste skigebied van Oostenrijk. De Salvista lift brengt u in het grootste skigebied (Wilder Kaiser – Brixental) van Oostenrijk. Uiteraard is dit ´s zomers ook een prachtig beginpunt van mooie wandel-, hike- en fietstochten! Uw appartement bevindt zich op de tweede etage. U heeft een balkon maar kunt ook gebruik maken van een deel van de tuin waar de eigenaar het graag naar uw zin maakt. De gezellige woonkeuken is het hart van de woning, vanuit hier heeft u toegang tot de slaapkamers en badkamer. De woonkamer, waarbij u toegang heeft tot het balkon, is tevens voorzien van een Wii-spelcomputer, ideaal voor de kinderen. U zult zich hier zeker thuis voelen! In de directe omgeving van uw vakantiehuis bevindt zich de zogenaamde Ridder Speelplaats, de kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen! Ook kunt u bij een dichtbij gelegen hotel, tegen bijkomende kosten, de tennisbaan gebruiken en ’s zomers gebruik maken van het openluchtzwembad. De vakantieregio Hohe Salve in de Kitzbüheler Alpen omvat een van de grootste en modernste skigebieden ter wereld. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental nodigt u uit voor een avontuurlijke skivakantie in de winter. In de zomer lopen de talrijke wandelgebieden in en rondom Itter van de Adlerweg op de Buchacker via de uitzichtsberg Hohe Salve tot aan de hoogste bergtop van de Kitzbüheler Alpen, de Torhelm. In de Kitzbüheler Alpen vindt u in elk seizoen een grote keus aan recreatiemogelijkheden, zoals skiën, langlaufen, winterwandelen, fietsen, wandelen, zwemmen en nog veel meer, om uw vakantie afwisselend en onvergetelijk te maken.751.33Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296364_lsr_2018082834593358432.jpg&feedId=26611&k=58b934ad9b8a371b5b9c2dc1fe5801c2b59e1fbeGezellig appartement dichtbij skigebied, uitermate geschikt voor families

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *