Kathrin

De eigenaar heeft in haar vrijstaande huis op de bovenverdieping een gezellig appartement ingericht. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg plaats aan alle gasten. Luxe in deze vakantiewoning is dat alle slaapkamers (3) zijn voorzien van een eigen douche, wastafel en toilet en televisie. Ideaal dus voor een grote familie maar ook een dreital stellen die afzonderlijk ook op hun privacy zijn gesteld. Een adembenemend landschap, frisse berglucht en familievriendelijkheid staan in het dorp Kleinarl centraal. U bereikt het skigebied Salzburger Sportwelt te voet (Aan de overkant van de straat), het dalstation is slechts 100 meter verder. Het skigebied is één van de vele toegangsmogelijkheden tot het overkoepelende Ski Amadé, de grootste skiregio van Oostenrijk. Met één skipas heeft u hier toegang tot meerdere top-skigebieden! (Flachau, Hochkönig, Goldegg, Schladming, Wagrain, Filzmoos) Er zijn talrijke wandelwegen met schitterende panorama’s over de fascinerende bergwereld. Laat u hier verwennen met vrolijke muziek en de heerlijke lokale keuken in de berghutten. De skiliften zijn hier in de zomer ook in bedrijf, zodat u ook in de zomer gemakkelijk de bergen in kunt.746.81Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F279088_lsr_2018081444399318872.jpg&feedId=26611&k=97f3aba9d0f3fc55199b29dee6bd7f082c0a0a80Gezellig appartement tegen over de skilift, net buiten centrum van kleinarl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *