Katharina

In het dorpsdeel “Dorf-Mühlbach” van het bekende Bramberg am Wildkogel en op korte afstand van de lift naar het skigebied van Kitzbühel, is aan de zonzijde van het dal dit prachtige, maar vooral ook luxueus ingerichte vakantiehuis gelegen. U bewoont de vakantiewoning op de 1e etage welke bestaat uit een royale woonkamer met grote eettafel, aparte zithoek en toegang tot het prachtige en grote balkon. Verder vindt u op deze etage een moderne open keuken en maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn allemaal ingericht met hoogwaardige bedden en beschikken over veel kastruimte. Er is een aparte slaapkamer met 2 persoonsbed en een aparte slaapkamer met een 2 persoonsbed en stapelbed. De derde slaapkamer is een doorloop slaapkamer met een 2 persoonsbed naar de vierde slaapkamer met 2 één persoonsbedden en badkamer ensuite. Daarnaast is er nog een aparte badkamer. Het geheel is sfeervol en met oog voor detail ingericht. U voelt hier zich direct huis. Bijzonderheden: u beschikt over een royaal balkon. De tuin met zwembad behoort niet tot deze vakantiewoning. In de winter kunt u op korte afstand van het huis in de gratis skibus stappen welke u brengt naar de direct omliggende skigebieden van Kitzbühel/Kirchberg of Bramberg/Wildkogel. Wandelen, rodelen, langlaufen kunt u in de directe omgeving. In de zomer is er voldoende te beleven, de bekende watervallen van Krimml, de Grossglocknerstrasse, de Gerlospas liggen allemaal in de nabije omgeving. Een echte aanrader!1726.31Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298404_lsr_2018101842174190231.jpg&feedId=26611&k=4abd9dd50073fc9fe5e824a591e3d26caf2e7010Luxueuze en royale vakantiewoning, vlakbij het skigebied van Kitzbühel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *