Kaprun Royal

Vlakbij het centrum van Kaprun, op loopafstand van de winkels, bars en Maiskogelbahn lift, vindt u dit luxueuze complex met hoogwaardige designappartementen. Op de bovenste etage, welke u eenvoudig met de lift kunt bereiken, bewoont u het luxueuze Design penthouse. Wat gelijk opvalt als u binnenkomt zijn de enorme ruimtes en bovenal het prachtige uitzicht. Naast de 3 slaapkamers beschikt u over 2 badkamers. De aankleding en inrichting is bijzonder te noemen. Elke ruimte is hoogwaardig ingericht en voorzien van passende schilderijen. De woonkamer is voorzien van een open keuken met moderne inbouwapparatuur. Naast een eettafel is er een comfortabele zithoek met open haard, waarvan de sofa’s ook als bed gebruikt kunnen worden. Vanuit de woonkamer heeft u een directe toegang tot het balkon. Vanwege de ligging van het complex is het mogelijk dat u direct op de gletsjer kunt kijken. In het complex is een prachtige wellness waar u gebruik van mag maken. Hier vindt u o.a. een heerlijke rustruimte met ligstoelen en een royale Finse sauna. Het geheel is in Japanse stijl ingericht. De eigenaar biedt een broodjesservice aan zodat u elke morgen kunt genieten van verse broodjes zonder dat u de deur uit hoeft. De skibus stopt op ongeveer 300 m afstand, u heeft uw auto niet nodig bent tijdens uw verblijf. Kaprun staat bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportoord. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Het winterseizoen wordt hiermee vergroot van november tot begin mei, ideaal om buiten de hoogseizoen al te gaan skiën. Voordeel voor onze gasten: Bij Ski Dome Oberschneider ontvangt u als onze gast een geweldige online korting op alle ski- en snowboardlessen en huur van skimateriaal. Wanneer u aankomt in Kaprun, staat alles al voor u klaar! Dit voordeel krijgt u als u online boekt bij: leisure.skidome.at Modern appartement, hoogwaardig ingericht in het bekende Kaprun1126.14Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F281084_lsr_20170623436062366.jpg&feedId=26611&k=8813cc5081f633ac58556d27ce17e9172bbb32f8Geweldig luxueus penthouse met wellness vlakbij het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *