Jöchl XL

Dit prachtige Tiroolse huis is een combinatie van 2 compleet gerenoveerde en nieuw ingerichte appartementen op de begane grond en heeft voor zowel een winter- als zomervakantie! Het heeft de perfecte ligging; rustig en idyllisch maar niet ver van het centrum van St. Johann. Er is een snelle toegang tot de skiliften door middel van de gratis skibus (de skibushalte bevindt tegenover het huis). Beide appartementen beschikken over een gezellige woonkamer met eettafel en tweepersoons slaapbank. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft toegang tot de grote tuin met een heerlijk terras op het zuiden; buitentafel met stoelen en ligstoelen zijn voor u aanwezig. Het grote genieten kan beginnen! Uw vakantiehuis beschikt over een afsluitbare garage, ideaal voor fietsen en ski’s. De langlaufloipen liggen op slechts 250m van het huis. In de zomer lopen er verschillende fiets- en wandelroutes aan het huis voorbij. In de zomerperiode heeft de omgeving van St. Johann ook veel te bieden. De kabelbanen vervoeren u uiteraard ook in deze periode, zo kunt u mooie wandelingen maken op grote hoogte en mountainbikeroutes volgen. In een van de gezellige bergrestaurants kunt u pauzeren en genieten van de Tiroolse keuken. Extra informatie: Nespresso cups kunt u kopen bij de verhuurder (€ 5 per 10-cups verpakking). Broodjesservice mogelijk.1832.93Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300297_lsr_2018113040823233176.jpg&feedId=26611&k=75d8280cf2faedaf85e4925f384304fc840e5cb5Appartement met prachtig uitzicht op de bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *