Jöchl 2

Dit prachtige Tiroolse huis beschikt over 2 compleet gerenoveerde en nieuw ingerichte appartementen op de begane grond en heeft voor zowel een winter- als zomervakantie de perfecte ligging; rustig en idyllisch maar niet ver van het centrum van St. Johann en met een snelle toegang tot de skiliften door middel van de gratis skibus (de skibushalte bevindt tegenover het huis). Appartement 2 heeft een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast. Mooie woonkamer met eettafel, comfortabele slaapbank voor 2 personen en Sat-TV. Moderne open keuken met ceran-kookveld, nespressomachine en alle benodigde kookgerei. Badkamer met douche, wastafel en WC. Toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin, buitentafel/stoelen en ligstoelen aanwezig. Privé terras met buitentafel en stoelen. Gratis parkeerplaatsen direct bij het huis. Afsluitbare garage voor fietsen en ski’s. De langlaufloipen liggen op slechts 250m van het huis. In de zomer lopen er verschillende fiets- en wandelroutes aan het huis voorbij. In de zomerperiode heeft de omgeving van St. Johann ook veel te bieden. De kabelbanen vervoeren u uiteraard ook in deze periode, zo kunt u mooie wandelingen maken op grote hoogte en mountainbikeroutes volgen. In een van de gezellige bergrestaurants kunt u pauzeren en genieten van de Tiroolse keuken. Extra informatie: Nespresso cups kunt u kopen bij de verhuurder (€ 5 per 10-cups verpakking). Broodjesservice mogelijk.937.20Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F280055_lsr_2017051944105957896.jpg&feedId=26611&k=0c67b62b1fc86a88e5f99fb8a24594f90c644d1dRustig gelegen appartement in groene omgeving met uitzicht op de bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *