Jari

Dit leuke vrijstaande huis is gelegen in het zuidelijke gedeelte van het Mölltal nabij Rangersdorf, op de grens van Karinthië en Osttirol en 23 km ten oosten van de gezellige plaats Lienz. Het huis is met de auto goed bereikbaar, omdat het niet ver van de hoofdweg ligt. Op de onderste verdieping bevindt zich de gezellige woonkamer met open keuken. Ook de badkamer met ligbad en inloopdouche en wasmachine bevinden zich hier. De inrichting van het huis is verzorgd en compleet. De tuin heeft verschillende terrassen, waardoor U altijd voor zon of schaduw kunt kiezen. Op de eerste verdieping is plaats voor 4 personen in de twee slaapkamers. Op deze verdieping is tevens een toilet aanwezig en een balkon met prachtig uitzicht. Het huis beschikt tevens over een garage voor de auto of de motorfietsen. Deze regio heeft mooie wandelgebieden, maar ook de hengelsport is hier niet onbekend. Ook is de regio zeer geliefd bij motorrijders doordat hier vele fraaie bergpassen te vinden zijn. In de directe omgeving in Winklern en Lainach zijn een paar sleepliften, het grote skigebied de Mölltaler Gletscher ligt op ca. 25 km en het skigebied Heiligenblut op circa 28 km. De langlaufloipe ligt op enkele km en heeft een lengte van 14 km maar in totaal meer dan 100 km. De vele mooie bergpanorama’s maken Rangersdorf tot een gewilde vakantiebestemming. Het is een heerlijke bestemming om tot rust te komen; het zonnige zuiden van Oostenrijk.533.55Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F290524_lsr_2018031432265540541.jpg&feedId=26611&k=6602a9fd71baddd6d2fd9baefe50c5a5e1854feaVrijstaand vakantiehuis met prachtig uitzicht op de omliggende bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *