Jakob 2

Direkt tegen het centrum van het zeer bekende Saalbach, samen met Hinterglemm een van de bekendste en grootste skigebieden van Oostenrijk, is dit mooie huis gelegen. Zowel in de winter als in de zomer is Saalbach een attractief dorp waar veel wordt georganiseerd. Bovendien beschikt het over een prachtig openluchtzwembad welke vlakbij het huis is gelegen. Op de 1e etage van dit huis bewoont u het royale appartement, welke plaats biedt aan maximaal 6 personen. Naast de gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, beschikt u over 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Vanaf het zonnige balkon heeft u een heerlijk uitzicht over de prachtige omgeving. Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde apr├Ęs-ski; je zit goed in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland te bieden heeft. Bijzonderheden: in de zomer ontvangt u als gast kosteloos de Jokercard. Deze kaart biedt u een kosteloze toegang tot o.a. de kabelbanen, het zwembad, de wandelbus en veel meer.1413.58Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304178_lsr_20190314328135748.jpg&feedId=26611&k=fb233d1c26cc72a01bb50d5f22d9dcc9bd707845Royaal en gezellig appartement in het bekende Saalbach- Zomer incl Jokercard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *