Itterblick

Een heerlijk, ruim appartement waarbij het mogelijk is gedurende uw verblijf de auto kunt laten staan. Door de ideale ligging bindt u in de winterperiode zo de ski`s onder en maakt u uw weg naar het grootste skigebied van Oostenrijk! De skischool en de skipiste zijn direct tegenover het appartement gelegen en ook de skibushalte bevindt zich voor de deur. Tevens is er zomerdag veel te beleven, de natuur- en cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen! Uw appartement, dat gelegen is op de tweede etage en beschikt over groot balkon, u heeft via iedere kamer toegang tot dit balkon. De ruime woonkamer en gezellige keuken zijn het hart van het appartement en deze ruimtes zijn dan ook een heerlijke plek om na te genieten van een mooie dag in het Oostenrijkse Tirol. In ieder jaargetijde is de omgeving van Itter een heerlijke plek om vakantie te vieren. Het skigebied Wilder Kaiser Brixental biedt u ruim 90 skiliften en 250 km aan pistes. Het skigebied is geschikt voor de beginnende en gevorderde skiƫr. Zomerdag zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving en ook kunt u met de gondelbanen de bergen in. Op enkele minuten lopen bevindt zich een ware ridderspeelplaats waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook bevindt het openluchtzwembad van Itter letterlijk naast de deur, ideaal om zomerdag een verfrissende duik te nemen.517.65Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F295469_lsr_2018081634411903146.jpg&feedId=26611&k=94dbd79774285f6cb7d030fef1ffbe21d7d8d54cHeerlijk appartement aan de voet van het grootste skigebied van Oostenrijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *