Ischgl Appartement D

Ischgl is één van populairste (winter)bestemmingen in Oostenrijk en een begrip onder de wintersporters. Maar ook in de zomer is Ischgl zeker de moeite waard om te bezoeken. Op loopafstand van het gezellige centrum is dit prachtige vakantiehuis gelegen waarin meerdere appartementen zijn ondergebracht. U bewoont het appartement op de 2e etage welke hoogwaardig en gezellig is ingericht.. Naast een woonkamer met open keuken beschikt u over 2 royale slaapkamers en 2 luxe badkamers. Winter: Met totaal 238 km aan sneeuwzekere gevarieerde skipistes heeft de skiërs een enorme keuze. Voor de niet skiër zijn er uiteraard vele andere mogelijkheden zoals heerlijk langlaufen, rodelen of een prachtige tocht met de arrenslee maken. De après-ski in Ischgl, ook wel – ‘ het Ibiza van de Alpen’ – genoemd, behoort tot de beste van de Alpen. U vindt er vele trendy après-ski bars, disco’s en nachtclubs. Zomer: De uitgebreide wandel- en mountainbike mogelijkheden, een heerlijk zwembad zowel binnen als buiten, deltavliegen of een bezoek brengen aan het Silvretta stuwmeer en de Silvretta Hoogalpenstraat. Het is allemaal mogelijk en…door de Silvretta Card, welke u in de zomer ontvangt, zijn vele attracties, liften, openbaar vervoer en bezienswaardigheden kosteloos te bezoeken of te gebruiken.718.21Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296005_lsr_2018080759581943.jpg&feedId=26611&k=b7a4893438bd9a6b85c68cf1e5a859a8efe8519cLuxueus appartement op loopafstand van het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *