Indian Summer

Op een helling aangrenzend aan de skipiste met ski-in/ski-out en gelegen aan de bosrand is in 2018 dit luxe houten chalet gebouwd. Het chalet is prachtig en niet in een vakantiepark gelegen op 2500 m2 eigen grond waardoor u volop privacy heeft. U kijkt naar alle kanten uit op de mooie bergen en dalen rond Hohentauern. Alle voorzieningen, zoals restaurants, winkel, bank etc. zijn op loopafstand. Het chalet is een perfecte uitvalsbasis voor wandelen, mountainbiken, zwemmen en vissen etc. in de zomer en voor skiën, toerskiën, langlaufen, wandelen en sleeën in de winter in dit sneeuwzekere gebied. Ook kunt u bv. de stad Graz of een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Wat gelijk opvalt bij het binnenkomen van de woning is de ruime hal met toegang tot de sfeervolle woonruimte. De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met gashaard, serre en verder is er een ruime eethoek en een open keuken met daarin alle benodigde apparatuur. Op de begane grond is een luxe badkamer met Finse sauna. Verder komt u vanuit de hal in een bijkeuken met wasmachine, droger en vriezer. Via een brede trap bereikt u de bovenverdieping. Er zijn 4 ruime tweepersoons slaapkamers met veel kastruimte. In de ruime luxe tweede badkamer met douche, toilet, twee waskommen en een groot bad met hydromassage-jets met prachtig uitzicht op de bergen. Beide badkamers zijn voorzien van een föhn. In het chalet zijn ook aanwezig, een kinderbed, kinderstoel, babybadje, wc-brilverkleiner en aankleedkussen. De woning beschikt over een carport en er zijn 3 extra parkeerplaatsen op eigen grond. Rondom de woning zijn ruime terrassen, zodat altijd voor zon of schaduw gekozen kan worden. De ligging van de terrassen geven u telkens weer een riant uitzicht op de omliggende bergen Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. In verband met de aanleg en inrichting van de tuin ontvangt u 10% korting in de periode van 19-4 t/m 22-6-20191230.89Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305515_lsr_2019032570721973767.jpg&feedId=26611&k=7540ae9a3beeb288909cef9f623ba43f4fee2e75Geheel vrijstaand luxe chalet met sauna en ski in-ski out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *