Hundsidl

Net even buiten Mittersill, op de weg naar Kitzbühel is uw appartement gelegen op een rustige plek met fantastisch uitzicht over het dorp. In de oude boerderij zijn twee appartementen ingericht voor respectievelijk 6 en 8 personen. U bewoont beide appartementen op de eerste en tweede etage met een gezamenlijke entree, trap en overloop. Het appartement is luxe en hoogwaardig afgewerkt met veel meubels van hout, handgemaakt door de vakman. Van binnen luxe en comfort waar de buitenkant van het gebouw nostalgisch Oostenrijks is gebleven. Het appartement op de eerste verdieping heeft een grote woonkamer met een eettafel waar plaats is voor iedereen. Mittersill is in de zomer bekend om zijn vele activiteiten en centrale ligging. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden evenals een 18 holes golfbaan. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabij gelegen Hollersbacher Badesee. Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, kunt u in het prachtige skigebied van Kitzbühel. De liften zijn eenvoudig te bereiken met de gratis skibus en met de skitrein. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arresleetocht maken kunt u overal in de omgeving. Een echte aanrader is om na het skiën of ‘s avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabij gelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” op bepaalde avonden.2215.35Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298875_lsr_2018102758059287827.jpg&feedId=26611&k=8af6137081c9547dc0ca73f9a91956f436e254cdHoogwaardig ingericht appartement met behoud van nostalgie aan de buitenkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *