Hollerhaus

Dit prachtige, sfeervolle chalet is zowel in de zomer als in de winter het ideale vakantieverblijf. De unieke locatie samen met het prachtige uitzicht op de Wilder Kaiser geven u het ultieme vakantiegevoel. U bewoont het rechtergedeelte van een geschakeld chalet met een eigen ingang. Dit is gelegen aan de piste, ‘s ochtends kunt u de ski’s onderbinden en naar de hoofdgondel van het skigebied skiĆ«n. Aan het einde van de skidag skiet u zo terug naar uw chalet. Een ski-in, ski-out locatie zoals deze is een droom! Het chalet is voorzien van een sfeervolle Oostenrijkse inrichting en beschikt over een heerlijke ruime tuin (160 m2). Vanaf begin juli 2019 zal er in het tuinhuisje een sauna gesitueerd zijn, hier kunt u het hele jaar door van genieten . Op het dakterras zijn ligstoelen voor u neergezet en hier, of op het zonovergoten terras beneden, geniet u van de zon. U verwarmt het gehele huis door middel van de traditionele Oostenrijkse houtkachel (kamin). Er is voor uw comfort in iedere ruimte ook nog een elektrische kachel. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van een kinderkamer op de begane grond. Houdt u er rekening mee dat een van de stapelbedden een maximale lengte heeft van 1.85 meter, deze kan niet door iedere volwassene gebruikt worden maar is voor een kind ideaal! Vanaf het chalet wandelt u in ongeveer 10 minuten naar het gezellige centrum van St. Johann. Ook in de zomer is er voor ieder wat wils; in de directe omgeving bevinden zich zomerrodelbanen, golfbanen, maneges, wandel- en fietspaden, en verschillende meren.1281.42Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F306360_lsr_2019042951374140977.jpg&feedId=26611&k=ac78ae860494933c9021fd7287f80ed49354d0cfSfeervol, authentiek chalet met sauna op unieke ski-in, ski-out locatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *