Hohe Arche

Op de zonzijde van het dal, in het Pittoreske Walchen-Piesendorf, op steenworp afstand van het bekende Kaprun en Zell am See is op de 1e etage deze royale en hoogwaardig ingerichte vakantiewoning gelegen. Werkelijk een prachtig uitzicht heeft u vanuit uw vakantiewoning en vanaf het zonnige balkon. De woonkamer is gezellig ingericht en beschikt over een open keuken met moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer komt u uit op het zonovergoten balkon. Verder beschikt over totaal 3 slaapkamers en 2 moderne badkamers. Voor de kinderen is er in de tuin een speeltoestel waarvan uw kinderen gebruik mogen maken. Walchen beschikt in de winter over een eigen familiepiste waar ook s ’avonds veel te beleven is. Natuurlijk liggen de grotere skigebieden van Zell am See en Kaprun in de directe omgeving. Kaprun staat bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportoord. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Behalve wintersport is het ook in de andere seizoenen van het jaar goed vertoeven in de directe omgeving met volop watersportmogelijkheden zoals raften of wildwaterkanoën. Maar u kunt ook gaan wandelen, mountainbiken of lekker een balletje slaan op de prachtige 18-holes golfbaan die in slechts enkele minuten bereikbaar is. Kortom, de gehele regio heeft bijzonder veel te bieden in alle vier de seizoenen! Bijzonderheden: de vakantiewoning wordt op dit moment aangepast voor de verhuur. De getoonde foto’s zijn symboolfoto’s en geven het comfortniveau weer. De uiteindelijke foto’s worden eind juli 2019 verwacht1133.73Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304185_lsr_20190429129557685.jpg&feedId=26611&k=0cbbd2711695da1222e60d69cdda1ab68f6f6085Royale vakantiewoning met 2 badkamers vlakbij Zell am See en Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *