Höck

Deze gezellige vakantiewoning bevindt zich in het hart van het mooie Hopfgarten en op maar 500 meter afstand van de skilift. Ideaal voor de wintersportliefhebbers maar ook zomerdag kunt u zich in deze prachtige omgeving prima vermaken! De vakantiewoning, die gelegen is op de eerste etage, is van alle gemakken voorzien. U zult uzelf hier zeker thuis voelen in de gezellige woonkamer en de aparte keuken is een heerlijke plek om samen te tafelen. De eenvoudige badkamer is te bereiken via de overloop waar de eigenaar voor genoeg opbergruimte gezorgd heeft. Via de overloop en de tweepersoonsslaapkamer bereikt u de recreatieruimte, deze staat ook bekend als de wintergarten. Het centrum van Hopfgarten ligt letterlijk om de hoek; u loopt de deur uit en u bevindt zich in hartje centrum. Dit biedt u de mogelijkheid om lekker uit eten te gaan bij een van de gezellige restaurants, verse broodjes bij de bakker te kunnen halen of op een zomerse dag te kunnen genieten van een terrasje in de directe omgeving van uw vakantiewoning! Hopfgarten biedt in ieder seizoen voor ieder wat wils! Wintersporters kunnen hun hart ophalen en genieten van het winterwonderland in Skigebied Wilder Kaiser – Brixental. ’s Zomers kan de natuurliefhebber hier zijn hart ophalen en heerlijk wandelen en mountainbiken. Voor de golfliefhebber bevindt zich een golfbaan in het nabijgelegen Westendorf en één in Kitzbühel.665.64Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F295391_lsr_2018081355159751680.jpg&feedId=26611&k=7ef556c92c3f6c8a1f3482c1624d8a554deb733dComfortabel appartement in centrum van Hopfgarten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *