Hausberg

Op een hoogte van 781 meter ligt het idylische en bij Nederlanders zeer geliefde dorpje Waidring. Het gebied staat bekend om zijn verschillende meertjes en de vele wandelmogelijkheden. In Waidring is er een kleine badesee/ meertje waar u heerlijk kunt zwemmen, het grotere meer in het nabijgelegen St. Ulrich am Pillersee is veel bekender en hier zijn vele watersportmogelijkheden. In de gezellige dorpskern van Waidring bevindt zich huis Hausberg. Op de 1e etage vindt u een gezellig en comfortabel ingerichte woning. De ruime woonkamer is zeer sfeervol ingericht, wat direct opvalt is de originele erker in de hoek met een heerlijk uitzicht vanuit elke hoek. U beschikt over een zeer groot balkon met tuinmeubelen, vanwaar u een heerlijk uitzicht geniet op de omgeving. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin met tuinmeubelen. Het bekende en sneeuwzekere skiparadijs “Steinplatte” met een veelvoud aan pistes en Snow Parks en de vele kilometers langlauf loipen bereikt u binnen 5 minuten. U kunt het eenvoudig bereiken door de moderne lift direct uit het dorp. Ook in de winter is Waidring een toplocatie! In de maanden juli t/m midden september is het terras van het café (Biergarten) tegenover open. Hierdoor kan er mogelijk geluidsoverlast ontstaan.393.94Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F69607_lsr_201509157240571988.jpg&feedId=26611&k=5aea6a1b0266eea780335cfb16b21601d08f4aacZeer ruime, luxe, moderne woning met erker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *