Haus Strillinger

In het schattige dorpje Mariastein, de kleinste gemeente van de Kitzbüheler Alpen, bevindt zich uw comfortabele, vrijstaande vakantiewoning. Jong en oud voelt zich hier thuis in de Hohe Salve regio. Dit vroegere pension is omgebouwd tot een fijn groepshuis. Een pluspunt aan de vroegere bestemming van dit pand is dat iedere slaapkamer voorzien is van een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens is iedere kamer voorzien van een balkon. Er zijn veel mooie details te vinden van Tirools handwerk, de liefhebber kan hier zijn hart ophalen! De ruime tuin is in zowel de winter als de zomer een ware droom: vanuit hier kan er gerodeld worden, kunnen er sneeuwpoppen gebouwd worden en in de zomer geniet u hier heerlijk van de zon op het terras terwijl de kinderen spelen in het gras. Mariastein staat bekend om haar sneeuwwitte kerk en de kapel. Het Madonnabeeld in de Gnadenkapelle, die na vele traptreden te bereiken is, is een heuse trekpleister voor pelgrims en zeker een bezoekje waard. Mariastein bevindt zich nabij de uitvalswegen naar het Brixental, waar u ook toegang heeft tot een van de grootste en meest moderne skigebieden ter wereld: SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Dit skigebied is uitermate geschikt om heerlijke skitochten te maken en te genieten van de witte wereld. Ook ’s zomers kan de natuurliefhebber hier terecht om mooie wandelingen of mountainbiketochten te maken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige uitzichten in de bergachtige omgeving.683.47Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300729_lsr_2018121238204970061.jpg&feedId=26611&k=35059ccba1862d0a851ccca7bf1bce2ebcfe2db0Vrijstaande, comfortabele groepswoning met rustige, centrale ligging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *