Haus Peter

Deze fijne, vrijstaande woning is ideaal om te genieten van de rust. Tiroolse gastvrijheid en vermaak in de bergen van St. Johann in Tirol kunt u makkelijk opzoeken! De (ski)bus stopt om de hoek, hierdoor kunt u de auto uw gehele verblijf laten staan. Er is voor een auto plaats in de garage, hier kunt u ook ski’s en eventuele fietsen kwijt. In de vakantiewoning zult u zich zeker thuis voelen. De woonkamer is het middelpunt van de woning en vanuit hier heeft u toegang tot de zonnige tuin. De comfortabele keuken is van alle gemakken voorzien en in de eetkamer geniet u van de traditionele Oostenrijkse kachel. Zomerdag zijn de tuin en het terras uitermate geschikt om u te vermaken; er is altijd een fijne plek te vinden om een balletje te trappen of te genieten van een kopje koffie. Wintersportliefhebbers kunnen terecht in de bergen van het skigebied Schneewinkel of in het nabijgelegen Kitzbühel. Langlaufers kunnen ook hun hart ophalen, in de omgeving zijn veel mooie langlaufloipes waarvan er één vlakbij uw vakantiehuis. Een rodelbaan, schaatsbaan en het binnenzwembad van Panorama Badewelt zijn ook aanraders voor een afwisselend uitstapje in de omgeving. In de zomerperiode heeft de omgeving van St. Johann ook veel te bieden. De kabelbanen zijn uiteraard ook in deze periode geopend. Zo kunt u mooie wandelingen maken op grote hoogte en mountainbikeroutes volgen. In een van de gezellige bergrestaurants kunt u pauzeren en genieten van het fantastische uitzicht en Tiroolse specialiteiten.851.25Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305654_lsr_2019040972892588849.jpg&feedId=26611&k=07f5514c54641b204dc029977bbf356349acf028Comfortable, vrijstaande woning met zonnige en rustige ligging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *