Haus Flavon

In deze elegante vakantievilla aan de rand van het prachtige Kitzbühel zult u zich zeker thuis voelen, dit is een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen! De ligging is geweldig aan de zonzijde van Kitzbühel. Een ander groot pluspunt is dat de Horhnbahnlift te voet te bereiken is. Het uitzicht is werkelijk waar prachtig; vanaf de ene kant kijkt u uit op de wereldberoemde Hahnenkamm en aan de andere kant op het Wilder Kaiser gebergte. De vakantievilla is voorzien van niveauverschillen, door de traptreden ontstaan er op een speelse manier een fijne indeling. De eetkamer met typisch Oostenrijkse stube in de erker bevindt zich bijvoorbeeld net iets lager dan de sfeervolle woonkamer. De drie slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer waardoor dit huis ideaal geschikt is voor samen reizende vrienden of families. Het centrum van het mondaine maar gezellige Kitzbühel bevindt zich op korte afstand. U kunt hier uitstekend terecht voor een heerlijk diner, om exclusief te shoppen en voor gezellige apres-ski. Kitzbühel is tevens ook een waar paradijs voor (skischoen)wandelaars, langlaufers, nordic walkers, mountainbikers en golfliefhebbers. Het grootste skigebied van Oostenrijk is eenvoudig te bereiken. Onder andere Kirchberg, Kitzbühel, Westendorf en Ellmau zijn hier te vinden met in totaal maar liefst 247 liften met 676 km pisteplezier! In de zomer staat deze omgeving garant voor o.a. prachtige wandelingen. Na een lange wandel- of fietsdag kunt u een heerlijke, verfrissende duik nemen in de Schwarzsee en daarna gezellig een hapje eten in een van de restaurants rondom het meer, in het gezellige stadscentrum van Kitzbühel of gewoon ‘thuis’ een heerlijke BBQ bij de vakantievilla. Houdt u er speciaal in de winter rekening mee dat de auto voorzien dient te zijn van winteruitrusting. Naast een prive parkeerplaats is er ook een garageplaats (2.30 breed x 1.90 hoog) voor u gereserveerd.2578.47Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F299341_lsr_2018112229531326968.jpg&feedId=26611&k=ef1f085a77c62387b1995f294063909788a1fbd9Charmante villa in Kitzbühel dichtbij skilift en centrum (<1km)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *