Gutshof Stefanie

Dit prachtige appartement ligt op de begane grond van een landelijk en rustig gelegen huis net buiten Klagenfurt op kleine afstand van de Wörthersee. Het huis heeft een prachtige omheinde tuin welke U alleen tot Uw beschikking heeft. Het huis waarin zich deze woning bevindt, is een oude boerderij; een zogenaamde Gutshof en is onlangs gerenoveerd. In dit huis zijn slechts twee appartementen. U bewoont de woning op de begane grond. De andere woning ligt op de bovenverdieping en beide hebben een eigen ingang, dus rust is gegarandeerd. Het appartement is zeer stijlvol ingericht met oog voor detail. De woonkamer biedt direct toegang tot de 800m2 grote tuin met fraai terras, speeltoestellen en ligstoelen, waarover alleen U beschikt. Alles wat U wensen kan voor een heerlijk ontspannen vakantie. Het appartement heeft twee naast elkaar gelegen slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en in de woonkamer beschikt U over twee zeer ruime banken die ook als slaapbank dienst kunnen doen. De fraaie ruime keuken is van alle comfort voorzien en heeft een grote eettafel. Naast de badkamer met ligbad en douche vindt U zelfs een wasmachine. Klagenfurt am Wörthersee biedt tal van mogelijkheden voor elk type reiziger. Sportief, cultuur, relaxen, alles vindt U hier. Beleef een heerlijke vakantie in het zonnige zuiden van Oostenrijk en kom heerlijk tot rust in deze mooie omgeving.603.80Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F246896_lsr_2016062970955626825.jpg&feedId=26611&k=dd1b533d0077101921cf23bb1cd790448e192f68Prachtige vakantiewoning met 800m² grote tuin, rustig gelegen net buiten Klagenfurt am Wörthersee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *