Green Garden Lodge B3 Walchen/Kaprun

Midden in het pittoreske dorpje Walchen (Piesendorf), op een steenworp afstand van het bekende Kaprun en Zell am See, is op de zonzijde van het dal is dit prachtige chalet gelegen. Het chalet is van het type 2-onder-1-kap, waarbij U de rechterhelft volledig alleen bewoont. Door de grote oppervlakte, verdeeld over drie etages, is het een ideaal chalet voor samen reizende vrienden of families. Bij binnenkomst valt gelijk de hoogwaardige afwerking en de warme sfeer op, welke door de eigenaar met zorg op elkaar afgestemd zijn. De woonkamer met grote tafel kunt u gezamenlijk eten en een gemoedelijke zithoek, is voorzien van een open keuken met moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het prachtige terras. Op deze etage is ook 1 slaapkamer en badkamer gesitueerd. De overige 3 slaapkamers, evenals 2 luxe badkamers, bevinden zich op de 1e etage. Mede door de hoge plafonds allemaal zeer ruimtelijk, maar vooral ook comfortabel ingericht. de 1e etage beschikt over een balkon. Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt u in het souterrain heerlijk ontspannen in uw eigen privé-wellness met sauna of in de naastgelegen gezellige huisbar. In het souterrain is tevens een skiberging waar u de ski’s kunt opbergen. Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is. De ligging van dit complex is perfect, zonnig, op korte afstand van Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland.2412.70Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F283847_lsr_2018060747325582522.jpg&feedId=26611&k=276cfecafe9fffb3082b47b96ce77bee21425b16Luxueus Chalet vlakbij Zell am See en Kaprun met eigen wellness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *