Glemmtal Apartments 4

Net voor het bekende Saalbach-Hinterglemm ligt het dorpje Viehhofen. Direct in het centrum vindt u dit keurige appartementengebouw met meerdere appartementen. Uw appartement bevindt zich op de 2e etage en is modern en zeer netjes ingericht. U beschikt over een ruime woonkamer met openkeuken, 2 aparte slaapkamers en een ruime badkamer. Na een vermoeiende dag kunt u heerlijk relaxen in de gemeenschappelijke sauna van het huis. Vanaf het balkon kunt u genieten van de omliggende bergen en in de zomer heeft u tevens de beschikking over de gemeenschappelijke tuin. Naast enkele speeltoestellen in de tuin is er ook een openbare speeltuin op slechts 150 meter afstand. Deze woning is ideaal indien u met 4 tot 8 personen verblijft. Tot 10 personen is mogelijk maar bent u per persoon wat beperkter in ruimte. Bent u met meer personen dan kunt u ook het naast gelegen appartement met huiscode AT-5752-32 (voor max 6 personen) erbij huren. De skibushalte bevindt nagenoeg voor de deur waardoor u in enkele minuten in het prachtige skigebied van Saalbach Hinterglemm of Zell am See (vanaf 2019/2020) bent. De skiafdaling vanuit Saalbach/Hinterglemm/Leogang eindigt vlakbij het huis. In de zomer zijn er talrijke wandel en mountainbike mogelijkheden. Het down Hill parcours van WK dorp Leogang ligt letterlijk om de hoek. Verder zijn er meerdere golfbanen en bent u in slechts 20 minuten aan het meer van Zell am See. Nieuwe ontwikkelingen! Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigbied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen enerzijds middels een lift verbonden met het skigebied Zell am See, en anderzijds verbonden met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied (de liften van het skigebied van Saalbach Hinterglemm bereik je makkelijk met de gratis skibus). Naar verwachting gaan er naar beide skigebieden skibussen.1174.16Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F215173_lsr_2014081927978071601.jpg&feedId=26611&k=301aef740c0d439bc7d7cf7e48bb94fc352cff94Prachtig appartement in het centrum van Viehhofen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *