Ferien Small

Met een geweldig zicht op de Großvenediger en de andere omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, is in de wijk Rosental van het bekende Neukirchen am Großvenediger, dit prachtige geheel vernieuwde vakantiehuis gelegen. Het huis beschikt over meerdere vakantiewoningen verdeeld over meerdere etages. U vakantiewoning bevindt zich op de 1e etage of op tuinniveau. Het appartement is zeer ruim en modern ingericht, zonder de charme van de omgeving te verliezen. Door de warme inrichting, het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige details voelt u zich gelijk thuis. Naast de woonkamer met open keuken, voorzien van moderne apparatuur, beschikt u maar liefst over 3 slaapkamers en een badkamer. Totaal zijn er slaapmogelijkheden tot 6 personen. Het balkon of terras aan de zonzijde biedt een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. In de winter kunt u gebruik maken van de gratis skibus welke u snel naar de skilift brengt. Afdalen op ski’s kunt u tot vlak bij het huis. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken. Overigens is er een fietsenberging beschikbaar voor uw eigen meegebrachte fietsen, en beschikt u over 2 parkeerplaatsen.702.57Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304016_lsr_2019022121923897.jpg&feedId=26611&k=75d1cb13430e74828e8c8ecba3cf06866883d232Mooi appartement, in een rustig gedeelte van Neukirchen, vlakbij de piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *