Ferdinand

In het bekende Leogang, met directe toegang tot het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn (grootste van Oostenrijk), is op een zonnige locatie dit prachtige vakantiehuis gelegen. Het rechter gedeelte van het huis, is opgedeeld in 2 sfeervolle moderne appartementen , ideaal voor samen reizende families of vrienden. Het appartement op de begaande grond is, ruim en praktisch ingedeeld en beschikt over een woonkamer met gezellige houtkachel en directe toegang tot het terras, een open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, een prachtige slaapkamer en een badkamer. In het souterrain bevindt zich de 2e slaapkamer met badkamer. Het appartement op de 1e etage is 59 m2 groot en is tevens modern en praktisch ingericht. U beschikt over een woonkamer met directe toegang tot het balkon, een open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, 2 prachtige slaapkamers en een badkamer. De woonkamer kan ook als slaapkamer worden gebruikt zodat er nog meer privacy ontstaat. In het souterrain, bereikbaar via de binnen- en buitentrap, is een wasmachine beschikbaar en een heerlijke privé sauna met douche en toilet waar u zich lekker kan ontspannen na een intensieve dag. Volop luxe! De skiberging in het huis wordt gedeeld met andere gasten welke het linker gedeelte van het huis bewonen. In alle seizoenen is Leogang vanwege zijn brede programma één van de populair lente-, zomer- en herfst bestemmingen van Oostenrijk. Vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiërs, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers zijn in de directe omgeving te vinden. De winter heeft geen verdere uitleg nodig. Het grootste skigebied van Oostenrijk Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn ligt aan uw voeten.2192.79Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F245456_lsr_2017062834533364959.jpg&feedId=26611&k=74a4224535d4d64063588a8eefba76da23c8b4a7Geweldige moderne en sfeervolle vakantiewoning met privé sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *