Eusch

Net voor het bekende Saalbach-Hinterglemm ligt het dorpje Viehhofen. Op de 1e etage van deze zonnig gelegen huis bevindt zich een ruim appartement voor welke zeer geschikt is voor een familie met kinderen. Dit nette en verzorgde appartement beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken welke is voorzien van een eethoek, een 1 en 2 persoonsbed, een slaapkamer met 2 persoons bed, een aparte badkamer en een heerlijk balkon. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de broodjesservice of een ontbijt bestellen bij de vriendelijke eigenaresse. De gratis skibus, welke vlakbij stopt, brengt u in enkele minuten naar de skilift. De skiafdaling vanuit het beroemde Saalbach/Hinterglemm/Leogang eindigt in het dorp. In de winter stelt de eigenaar enkele slee├źn ter beschikking. Vanaf het balkon kunt u genieten van de omliggende bergen. In de zomer mag u gebruik maken van de gezamenlijke tuin met barbecue. Wandelingen maken en mountainbiken kunt u direct vanuit uw appartement en vanwege de centrale ligging bent u snel in Zell am See, Kaprun of Salzburg. Nieuwe ontwikkelingen! Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigbied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen enerzijds middels een lift verbonden met het skigebied Zell am See, en anderzijds verbonden met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied (de liften van het skigebied van Saalbach Hinterglemm bereik je makkelijk met de gratis skibus). Naar verwachting gaan er naar beide skigebieden skibussen.762.74Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F87976_lsr_2019032733778328568.jpg&feedId=26611&k=2de5ddd020ed14ce71f851cabb648579f28034edRuim familievriendelijk appartement nabij Saalbach-Hinterglemm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *