Erich

Middenin het gezellige centrum van Brixen im Thale vindt u uw appartement. De ligging is perfect, want de gondel (die u toegang geeft tot het grootste skigebied van Oostenrijk; SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental) bereikt u met de skibus binnen twee minuten. Ook bevinden zich in de nabijheid gezellige restaurantjes en winkels. De auto kunt u dus de gehele vakantie laten staan! U verblijft in een comfortabel appartement op de eerste etage, er is een heerlijk balkon waar u van de (winter)zon en het uitzicht op het bergachtige landschap kunt genieten. Het knusse appartement is sfeervol ingericht, u zult zich hier zeker thuis zult voelen. Het is van alle gemakken voorzien en bevindt zich op een top locatie. Dit is hét ideale adres voor een mooie vakantie zowel zomer- als winterdag. Gezien de nabijheid van de gondels is het perfect voor wintersporters, maar ook in de zomer het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen, fiets- of mountainbiketochten in de natuurrijke omgeving van onder andere de Hohe Salve. De vriendelijke eigenaar kan u alle ins en outs over het gezellige Brixen vertellen en wijst u de leukste restaurantjes met Tiroler specialiteiten!600.26Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300613_lsr_2018120875141989788.jpg&feedId=26611&k=4bce41fbb0373e9d327ea14e01ba592dade44c23Comfortabel appartement in het gezellige dorpscentrum van Brixen im Thale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *