Elisabeth

Midden in de streek Lungau, aan de voet van het skigebied Aineck-Katschberg ligt dit charmante chalet. Op de begane grond bereikt u vanuit de ruime woonkamer door openslaande deuren de royale tuin met whirlpool. De open keuken is volledig ingericht met moderne apparatuur. De sauna bevindt zich eveneens op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers die ieder zijn ingericht met een tweepersoonsbed. Vanaf de balkons die u vanuit de slaapkamers bereikt heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving van uw chalet. Vanuit uw chalet bereikt u het skigebied Aineck-Katschberg te voet binnen twee minuten. Het centrum van Sankt Margarethen bevindt zich eveneens op loopafstand van uw chalet. De streek Lungau biedt in de zomer naast schitterende wandeltochten, mooie fietstochten, een rijke historie ook vele activiteiten. Maakt u bijvoorbeeld een ritje met de Taurachbahn (het hoogstgelegen smalspoortraject van Oostenrijk) door het dal, of sla een balletje op de golfbaan van Golfclub Lungau. Neem een duik in één van de vele openluchtzwembaden of bekijk welke dieren er in de Alpen leven in het Wildpark. In de winter heet u het skigebied Aineck-Katschberg naast de deur, maar ook de skigebieden Großeck-Speierck en Obertauern en het familiaire Fanningberg zijn vanuit Sankt Margarethen zeer goed te bereiken.1525.62Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305792_lsr_2019041672031163470.jpg&feedId=26611&k=3997250307af25deae3c5c750c4795666fe7cde0Luxe chalet met sauna en whirlpool dichtbij de piste en de skilift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *