Elfi

Vlakbij Saalbach-Hinterglemm, in het dorpje Viehhofen is dit gezellige en knusse appartement gelegen. Uw appartement bevindt zich op de eerste en tweede etage en de eigenaresse heeft er alles aan gedaan om het zo sfeervol mogelijk voor u in te richten. Op de 1e etage beschikt u over een sfeervol ingerichte slaapkamer met moderne badkamer. Tevens is op deze etage een separaat toilet welke u kunt gebruiken. Via het centrale trappenhuis (gezamenlijk met de eigenaar) komt u op de 2e etage welke u alleen bewoont. Deze is ingedeeld in een royale slaapkamer met toegang tot het balkon, een aparte badkamer en een woonkamer met keuken. De gratis skibus, welke vlakbij stopt, brengt u in enkele minuten naar de skilift. De skiafdaling vanuit het grootste skigebied van Oostenrijk: Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn eindigt vlakbij uw huis. In de zomer is dit appartement een perfect uitgangspunt voor uw vakantie, door de centrale ligging in het Salzburgerland zijn veel bezienswaardigheden snel te bereiken. Wandelingen en mountainbike touren kunt u gelijk vanuit uw appartement starten. Nieuwe ontwikkelingen! Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigbied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen enerzijds middels een lift verbonden met het skigebied Zell am See, en anderzijds verbonden met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied (de liften van het skigebied van Saalbach Hinterglemm bereik je makkelijk met de gratis skibus). Naar verwachting gaan er naar beide skigebieden skibussen.805.84Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300695_lsr_2018121358323861.jpg&feedId=26611&k=74f2a15273386f74551d52b3f736b7d3fa6aded9Ruim appartement nabij skigebied Saalbach-Hinterglemm en Zell am See.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *