Elfi

Dit fraaie appartement met prachtig uitzicht over de Ossiachersee ligt net boven de doorgaande weg van Villach naar Feldkirchen in de provincie Karinthië en vlakbij het skigebied Gerlitzen. Het huis is in enkele minuten bereikbaar per auto vanaf de A10 zonder lastige bergpassen. De vakantiewoning heeft een mooie inrichting en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en zeer ruim balkon, twee slaapkamers en een ruime badkamer met douche. Door de ligging tegen de berg heeft deze woning welke zich op de eerste verdieping bevindt, tevens een tuin met veel privacy. Door de fantastische ligging vlakbij het meer is dit een ideale zomerbestemming. Het meer ligt op loopafstand van het huis en er zijn enkele strandbaden in de omgeving. Vanaf het balkon kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over het meer. Ook in de winter is de ligging perfect! Op slechts 2500 meter van de gondellift Kanzelbahn naar het skigebied Gerlitzen bereikt u snel de mooie skipistes van Karinthie. De woning beschikt tevens over een parkeerplaats in de onderliggende carport. In de winter betekent dit ‘s ochtends met een vorst- en sneeuwvrije auto naar de pistes! Tevens is er een stalling voor de ski´s aanwezig. In dit comfortabele en sfeervol ingerichte appartement zal het u aan niets ontbreken om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Al met al een ideale vakantiebestemming in zomer en winter. Door de ligging behoren ook uitstapjes naar Italië en Slovenië tot de mogelijkheden. Kortom heerlijk genieten van een mooie vakantie!758.51Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F290250_lsr_2018030139744057149.jpg&feedId=26611&k=d98418941b5d1d1b5fdb05544fd0b8008f5afab8Modern appartement met tuin, balkon en zeer fraai uitzicht over de Ossiachersee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *