Chalets im Wald

Op de grens van Salzburgerland en Tirol in het dorpje Wald (gemeente Wald-Königsleiten) bevindt zich dit luxueuze, vrijstaande chalet. U bewoont het chalet geheel alleen, privacy gegarandeerd. Het totaal beschikt over twee etages en met veel hout bewerkt en dit geeft het een echt Oostenrijks karakter. Op de parterre bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Op de eerste étage is de vierde slaapkamer gelegen met de woonkamer, open keuken een tweede badkamer en apart toilet. In de woonkamer vindt u een originele tegelkachel en u beschikt zelfs over uw eigen sauna thuis! De tegelkachel geeft warmte via de buitenwanden. U mag hiervoor gratis gebruik maken van het openhaardhout. Tevens heeft u een heerlijk balkon en terras op het zuiden, beide met een fantastisch uitzicht. Bij aankomst zullen de bedden reeds opgemaakt zijn! U vakantie kan direct beginnen! De omgeving heeft veel te bieden zowel in de zomer als winter. In de zomer mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zeker niet aan ontbreken. Hou je van een actieve vakantie ben je hier ook aan het juiste adres. Fietsen, mountainbiken, canyoing, paragliden en wildwater tubing behoort hier tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een tocht met een arrensleden en paarden door het winterwonderland van Wald in Pinzgau? Hou je van meer actie? Denk dan naast het skiën en snowboarden aan activiteiten zoals skitochten, wandelingen met sneeuwschoenen of rodelen! Er is een gratis skibusverbinding. Bijzonderheden: Daar er meerdere type chalets zijn kunnen de indeling en de gepubliceerde beelden per chalet verschillen. Helaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe de indeling is in de door u gereserveerde woning. Tijdens uw verblijf heeft u enkele uren per dag gratis toegang tot het prachtige, overdekte zwembad "Kristallbad Wald/Königsleiten" wat zich direct naast uw chalet bevindt. Tegen betaling wellness oase, restaurant. Nabij gelegen is een speeltuin voor de kleinste gasten.1850.50Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F74452_lsr_2013112596526244052.jpg&feedId=26611&k=8501eff7f59d18ece9a87d9313cebb520db52f0cLuxe vrijstaand chalet nabij de Krimmler Wasserfälle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *