Chalet Tauplitz

Op loopafstand van het centrum van het gezellige Tauplitz, een idyllisch dorp met een eigen skigebied, bevindt zich dit zeer fraaie en tevens luxueuze Chalet. Wat gelijk opvalt bij binnenkomt, is de enorme ruimte die sfeervol en warm is ingericht. Alles is hoogwaardig en luxueus afgewerkt. De royale woonkamer beschikt over een gezellige U-vormige zithoek en een mooie openhaard. De ruime open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder een Bosch afwasmachine, oven en magnetron en een Melitta aromafresh koffiezetapparaat (met geïntegreerde bonenmaler). Er is een volwaardige keukenuitrusting aanwezig, waarmee uitgebreid kan worden gekookt. De keuken/eetkamer en woonkamer zijn voorzien van een Sonos wifi muziekinstallatie, die met een smartphone of tablet te bedienen is. Verdeeld over 2 etages zijn er maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers, die allemaal zeer fraai en met leuke details zijn afgewerkt. Het huis heeft een terras waar u kunt genieten van de Oostenrijkse zon en berglucht. Rondom het huis ligt een tuin. Om heerlijk te kunnen ontspannen, na het skiën of wandelen, is er in de tuin een privé sauna aanwezig. Voor het huis heeft u de beschikking over 3 parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het huis ligt een tennisbaan en is een openluchtzwembad. Op loopafstand vindt u een aantal hotel/restaurants en cafés. Het wandel- en mountainbikegebied rondom Tauplitz is uitstekend. Er zijn volop sportmogelijkheden voor de actieve vakantieganger, maar ook de rustzoeker komt aan zijn trekken. Ter info: op alle TV’s is internet en Netflix beschikbaar, echter alleen op de grote televisie in de huiskamer is TV signaal te ontvangen. Dit heeft te maken met de signaalsterkte in Tauplitz.1685.42Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296555_lsr_2019011434318824105.jpg&feedId=26611&k=43a898ea4fe3d3ec8ff5fe7d28d7dac3c114dfe0Luxueus vrijstaand huis in het gezellige Tauplitz met privé sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *